17. Akdeniz Oyunları

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları judo müsabakalarında Milli sporcular Zehra Kaya ve Feyyaz Yazıcı, bronz...

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları judo müsabakalarında Milli sporcular Zehra Kaya ve Feyyaz Yazıcı, bronz madalya kazandı.

+78 kiloda mindere Belkıs Zehra Kaya, ikinci maçında Tunuslu rakibine yenilmesi sonucunda altın madalya şansını yitirmişti. Bunun üzerine İspanyol Sara Alvarez ile bronz madalya maçına çıkan Zehra Kaya, rakibini rahat yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 100 kiloda da Tunuslu Anis Ben Khaled'i yenen Feyyaz Yazıcı, bronz madalyanın sahibi oldu. 3 gün süren judo müsabakaları sonucunda Türkiye 2 altın, bir gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak takımlar sıralamasında 3. sırada yer aldı. Birinciliği 3'ü altın 8 madalya kazanan Slovenya kaptı. İkinci sırada ise Fransa yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: