17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz oyunları kapsamında düzenlenen erkekler plaj voleybol müsabakalarında Murat Giginoğlu ve Selçuk Şekerci ikilisinin...

17. Akdeniz oyunları kapsamında düzenlenen erkekler plaj voleybol müsabakalarında Murat Giginoğlu ve Selçuk Şekerci ikilisinin rakipleri İspanyol Pablo Herrera Allepuz ile Adrian Gavira Collado oldu.

Erdemli’ye bağlı Kızkalesi beldesi sahilinde gerçekleştirilen müsabakalarda Türkiye ve İspanya finale kaldı. İtalyan Paolo Nicolai ve Daniele Lupo ile karşılaşan İspanyol takımı ilk seti 21-17 kaybederken ikinci seti 21-18 alarak maçı uzatmaya taşıdı. Uzatmalarda rakibini 15-13 mağlup eden İspanyol takımı finalde Türkiye ile oynayacak.

Reklam
Reklam

Yarın oynanacak maçta mutlak galibiyet bekleyen Milli sporcularımız müsabakalarda seyircilerden kendilerine bol bol destek verilmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: