17. Akdeniz Oyunları

MERSİN (AA) - Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi, 17. Akdeniz Oyunları'nın şu an itibariyle sıkıntısız ve çok güzel şekilde devam ettiğini bildirdi.

MERSİN Başkanı Amar Addadi, 17. Akdeniz Oyunları'nın şu an itibariyle sıkıntısız ve çok güzel şekilde devam ettiğini bildirdi. Addadi, yazılı açıklamasında, organizasyonun başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, müsabakaları izlemek üzere halen Mersin’de bulunduğunu ve kentte çok başarılı yürüyen bir organizasyon olduğunu kaydetti. Addadi, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "ICMG'nin Başkanı olarak buradayım ve oyunları izliyorum. Akdeniz Köyü'nde atletler çok mutlular, geçirdikleri günler çok iyi şekilde devam ediyor. Başta ortaya çıkan küçük ulaşım sorunları halledildi. 30 Haziran'da gerçekleştirilecek kapanış törenine rahat ve sorunsuz bir şekilde hazırlanıyoruz. Şu an itibariyle organizasyonda bir sıkıntı yok ve oyunlar çok güzel şekilde devam ediyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: