17. Belde Evi Muttalip’te Açıldı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 17. Beldeevi’ni Muttalip ilçesinde açtı.Beldeevi açılış törenine, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 17. Beldeevi’ni Muttalip ilçesinde açtı.

Beldeevi açılış törenine, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı İlçe Halk Eğitim Müdürü Ceylan Yavuz, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Açılış töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belde evlerinden genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk her yıl yaklaşık 37 bin vatandaşımızın yararlandığını, binlerce vatandaşımızın meslek edindirme, eğitim, hobi, spor, müzik kurslarımızdan ücretsiz olarak katıldığını söyledi. Başkan Ataç, özellikle kurslar sonucunda kursiyerlerin milli eğitim onaylı sertifika almaya hak kazandıklarını anlatarak, “30 farklı branşta kursiyerlere ulaşan belde evleri ile kadınların, ev ekonomisine katkı yapmalarının önü açıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Tepebaşı İlçe Halk Eğitim Müdürü Ceylan Yavuz ise, birçok konuda Tepebaşı Belediyesi ile yapılan işbirliğinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Konuşmalarına ardından Tepebaşı Belediyesi halk oyunları ekibi bir gösteri sunarken, mahalle sakinleri ve Başkan Ataç yeni belde evini birlikte gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: