17 Mart Günlük Burç Yorumları

17 Mart salı burç yorumlarını okuyarak haftanın ikinci gününe başlayın. İremsu sizin için günlük burç yorumlarınızı yazdı. Haftanın ikinci gününde burcunuzu ne gibi değişikliklerin beklediğini haberimizden okuyabilirsiniz. Uranüs-Pluto görünümü, burçlar üzerinde nasıl etkili olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde. Günlük burç yorumlarınızdan sonra aylık , yıllık burç yorumlarını da okuyabilir, aşk uyumunuza da bakabilirsiniz.

Koç burçları dünyayı farklı bir bakış açısıyla ele alabilir. Bu yüzden çevrenizdeki insanlar sizi isyankar, asi olarak görebilir. Beklemediğiniz bazı durumlar hem ilişkide hem de hayata bakış açısında bazı değişimlere neden olabilir. Plüton'un üzerinizdeki etkisi ise egemen olma isteğinizi ön plana çıkarabilir. Boğa burçları plüto-oğlak burcu değişikliklere neden olabilir. Eğitim, hayata bakış açınıza, yaşam şeklinize kadar birçok alanda değişim yaşayabilirsiniz. İkizler burcu size katkı sağlamayan, faydası olmayan arkadaşlarınızla yolunuzu ayırabilirsiniz. Fikirleri size farklı gelen, size yenilik katan kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz. Yengeç burçları meslek hayatlarında değişiklere gidebilir, yeni, farklı bir alanda boy gösterebilirsiniz. Pluto oğlak burcunda olduğu için yenilenmenin işaretçisi olabilir. Hiç ummadığız bir anda evlilik kararı alabilir, sorunlu evliliğe son verebilirsiniz. Aslan burçları plutonun getirdiği etkiyle dünyayı farklı bir bakış açısıyla ele alabilirsniz. Kimsenin baskısı altında kalmadan tercihlerinizi kendiniz yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve düzensiz beslenmekten kaçınmanız gerekir.

Reklam
Reklam

**GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**

Başak burçları maddi ve manevi yönde değişimlere yönelebilir. Değişimle beraber istenmeyen bir ilişkiyi sonlandırabilir, huzur, güven ve sevginin güçlendirilmesi gerektiğinin düşüncesi içinde olabilirsiniz. Terazi burçları aile hayatında huzur, güven, birlik konularında huzura duyulan ihtiyacı ortaya koyabilir. Yeni başlayan ilişkilerde ya da ortaklıklarda güven unsuru sizin için ön planda olabilir. Akrep burçlarının iş hayatındaki isyankar tutumları bazı problemler yaşatabilir. Şartlar, hayata bakış açınız, kendinizi ele alış biçiminiz bile değişime uğrayabilir. Bu yenilikler sizi yorabilir ancak eskisi gibi düşünmeniz de mümkün değil. Yay burçları kurallar, baskılar çerçevesi içerisinde bir yaşamdan zevk almaz, özgürce yaşama isteği içinde olabilirler. Aniden aşık olabilir, uzungiden bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Pluto oğlak burcu maddi ve manevi anlamda değişimlerin işaretçisi olabilir.

Oğlak burçları aile, ev, ilişki konularında her türlü değişim yaşabilir. Evlilik ve iş yaşamınızda büyük değişimler gündeme gelebilir. Bu düzen sizi eskiye dönük değil yeniye yönelme yönüne yöneltir. Kova burçları fayda getirmeyen, yarar sağlamayan kişilerden ayrılıp yeni kişiler yeni arkadaşlıklar edinebilir. Değişik uğraşlar edinebilir, seyahate çıkabilir yeni kişilerle tanışabilirisniz. Balık burçları uranüs pluto görünümü maddi anlamda faklı düşüncelere neden olabilir. Parayı çok daha farklı bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Ancak kazançlar yaşanırken, düşüşler ve kayıplar da yaşabilirsiniz. Bunları da hesaba katıp önünüze bakmanız daha iyi olacaktır.

Reklam
Reklam

Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

[Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)
**İremsu kimdir?**

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Reklam
Reklam

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.

Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.