17. Türkiye Korolar Şenliği

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Korosu, 17. Türkiye Korolar Şenliği'nde, Sahne Hakimiyeti Koro Disiplini ve Görünümde Başarı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Korosu, 17. Türkiye Korolar Şenliği'nde, Sahne Hakimiyeti Koro Disiplini ve Görünümde Başarı ödülünü kazandı.

Öğretim görevlisi Mete Gökçe'nin sanat direktörlüğünü yaptığı ÇOMÜ Korosu, 7'nci kez katıldığı Türkiye Korolar Şenliği'nden başarıyla döndü. Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde şenliğin kapanışını gerçekleştiren ÇOMÜ Korosu, sergilediği performansla salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Koro, sahne hakimiyeti ve sahne üzerinde akustik dizilimler konularında geliştirmiş olduğu çalışmalarla, Sahne Hakimiyeti Koro Disiplini ve Görünümde Başarı ödülüne layık görüldü.

Reklam
Reklam

Öte yandan ÇOMÜ Korosu, 25 Haziran - 5 Temmuz tarihlerinde KKTC'de düzenlenen Korolar Şenliği'ne davet edildi.

Muhabir : Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: