17 Yaşındaki bisikletçi kalp krizinden öldü

Eskişehir'de lise öğrencisi ve dağ bisikleti sporcusu 17 yaşındaki Mert Şen, geçirdiği kalp krizi sonucu...

Eskişehir'de lise öğrencisi ve dağ bisikleti sporcusu 17 yaşındaki Mert Şen, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Her hangi bir sağlık sorunu olmadığı öğrenilen genç sporcunun babasınında 2 yıl önce kalp krizinden hayata veda ettiği öğrenildi.

Eskişehir'de bulunan ESBİKE Dağ Bisikleti Takımı Sporcusu ve Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Makina Ressamlığı Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi İhsan Mert Şen, önceki gün evinde aniden rahatsızlandı. Bunun üzerine ailesi durumu 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, hemen müdahalede bulundu. Ancak genç sporcu, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini kapadı. Şen'in geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Genç sporcu, Akarbaşı Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından Büyükşehir Belediye Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Dağ bisikleti sporunu çok sevdiği belirtilen Şen'in amatör basketbol da oynadığı kaydedildi. Bisiklet sporunda dereceleri olduğu belirtilen Şen'in her hangi bir sağlık probleminin olmadığı, babası Hakkı Mert'in de 2 yıl önce oğlu gibi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği vurgulandı.