1700 Öğrencinin Karne Hediyesi Başkan Ataç’dan

Tepebaşı Bölgesindeki ilköğretim okullarının öğrencilerine karne hediyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından verildi.Tepebaşı Belediyesi...

Tepebaşı Bölgesindeki ilköğretim okullarının öğrencilerine karne hediyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından verildi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilköğretim 4,5,6,7 ve 8. Sınıflar olmak üzere 1700 öğrenciye İngilizce eğitim seti hediye edildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın katıldığı törenlerle verilen karne hediyeleri çocukların tatillerini yararlı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç törende çocuklara içinde bulunduğumuz dünyada iyi bir eğitimin önemine dikkat çekerek Türkçe kadar yabancı dilleri de öğrenmenin yararını vurguladı.

Reklam
Reklam

Başkan Ataç çocuklara tatillerini sosyal aktivitelere katılarak geçirmelerini öğütlerken bol bol kitap okumalarını istedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’dan hediyelerini alan çocuklar Başkan Ataç’a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: