172. Yılda 172. Müşteriye Sürpriz Hediye

Posta Telgraf Teşkilatı`nın (PTT) 172. kurululş yıl dönümü kutlandı. 172. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında...

Posta Telgraf Teşkilatı`nın (PTT) 172. kurululş yıl dönümü kutlandı. 172. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT Çorlu Merkez binasına işlem yaptırmak üzere gelen ve 172. işlem sıra numarasını alan müşteriye sürpriz bir hediye verildi.

PTTnin kuruluşunun 172. yıldönümü dolayısıyla PTT Çorlu Şube Müdürü Metin Şakrucu ve PTT personeli günün anısına Atatürk Meydanında yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra PTT Çorlu Şubesi`ne geçen PTT Şube Müdürü Metin Şakrucu, 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla işlem yaptırmak üzere şubeye gelen ve sıramatikten 172. sırayı alan Osman Sezgin adlı vatandaşa günün anısına hediye takdim etti.

Reklam
Reklam

PTT Çorlu Şubesine emekli maaşını almak ve elektrik faturasını ödemek üzere geldiğini belirten 62 yaşındaki Osman Sezgin, PTTnin hizmetlerinden memnun olduğunu maaş almak ve fatura ödemek için ayda en az 2 ya da 3 kez PTT Şubesine geldiğini söyledi. Osman Sezgin, PTT çalışanlarına ve Müdür Metin Şakrucuya hediyeden ötürü teşekkür ederken, başarılı çalışmalarından ötürü de tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: