18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumu

Etkilerine hazır mısınız?

18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumu

Bu kavuşumu günlük yorumlarınızda etkili alan ve konularda uzun uzun ifade ettim. Linkler aracılığıyla okuyabilirsiniz.......Ancak ilişkiler anlamında duruma baktığımızda bu görünümün ardında üç önemli faktör gayet kıymetlidir.

1- İpleri ve kontrolü elimizde tutmak arzusu. Ne olursa olsun, merkezde yer almak. Dediğim dedik, çaldığım düdük misali, bir adım dahi geri atmamak. Ben haklıyım ve bu haklılığım mutlaka birileri tarafından kabul görmelidir tarzında düşünmek....

Reklam
Reklam

Bu bakış açısıyla hareket edenler,,,, 15 Ekim tarihine kadar bir hayli baskın davranabilirler. Ancak bu tarih sonrası yanlış tavır içinde olduklarına anlayarak, kendilerine şöyle bir çeki düzen vermek durumunda kalabilirler. Çünkü bunun kendilerine hiçbir faydası olmadığı gibi, beraberliğin sona ermesine neden olabilirler)

2- Her yönüyle şu andaki mevcut durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek ve seçeneklerimizi ona göre yaparak sağlıklı bir karar vermek.

Sadece bu tercihi yapmaktan yana olanlar, 23 Eylül sonrası böylesi mantıklı düşünmenin ve analiz etmenin faydasını görmeye başlarlar.

3- Problemlerin üstünü kapatmak ve ne olursa olsun uzlaşmak için kendinizden taviz vermek.

Sadece bu tercihi yapanlar,,,28 Eylül sonrası,,,,,,, aslında bu denli taviz vermenin, bir işe yaramadığını anlayarak karşı tarafa baskı uygulamaya kalkışabilirler.

Şimdi tercihleriniz,,,, tabii ki sizlerin yaşam stilinize, hayata bakış açınıza ve ilişkilerinize bağlı olarak değişiecektir. Ancak şunu belirteyim ki, bu kavuşum Akrep burcunda gerçekleştiği için, önce kendimize sonra ilişkimize çok bilinçli bir şekilde bakacağız. Ardından ilişkilerdeki paylaşımın niteliğini ortaya koyacağız.....İşimize gelir veya gelmez ama yüzleşeceğiz. O maskeler aşağıya bir inecek. Korkuların, saplantıların, bencil ihtirasların ardına saklanılmayacak. Ne varsa ortaya koyulacak, masaya yatırılacak ve ayıklanması gerekenler ayıklanacak.

Reklam
Reklam

Bir sözüm vardır..belki daha önce duydunuz...Tam da yeri geldi şimdi. Şöyle demiştim.

Aşk YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR aslında.........evet bu sınavdan geçeceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın....

Günlük yorumlarınızı mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Hayrımıza gelişmelere işaret olması dileğimle,,,,