18. işinde yere çakıldı

İSTANBUL (İHA) - Şişli'de bir apartmanan tırmanan hırsızlık zanlısı, 18. işinde yere çakıldı. Apartmanların arasına düşen yaralı hırsıza ulaşmak isteyen polis zor anlar yaşadı. Yaralı zanlıya ulaştıktan sonra çalan telefonuna, polis cevap verdi. Yaralı zanlının arkadaşı, polisin açtığı telefonda kendini ele verince kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Halaskar Gazi Caddesi 287 numaralı apartmana gece saat 04.00 sıralarında bir hırsız tırmandığı ihbarını alan polis kısa sürede olay yerine gitti. Apartmanın arka kısımlarını araştıran ekipler, olay yerinde yaralı olan hırsızlık zanlısı ile karşılaştı. Yaralı zanlının yanına ulaşmak isteyen polisler, apartmanların zemin katlarını aşarak, duvarlardan tırmanarak güçlükle zanlının yanına ulaştı. Kendinden geçtiği görülen zanlı, polisin sorularını cevapsız bıraktı. Polis yaralı zanlı ile ilgilenirken, zanlının cebinden çıkan cep telefonu çaldı. Yerde yaralı yatan hırsızlık zanlısı Mehmet İyibekler'in yanında bulunan ve kaçtığı anlaşılan arkadaşının aradığı telefona polis çıktı. Olayı farkeden polis memuru, "Ben geliyorum. Şişli caminin yanında buluşalım" dedi. Ve diğer zanlıyı da almak için olay yerine ekip gönderildi.
Yerde yaralı yatan Mehmet İyibekler'e müdahale etmek isteyen sağlık ekipleri de zor anlar yaşadı. Çevreden bulunan bir merdivenle apartman boşluğuna inen sağlık ekipleri, Mehmet İyibekler'e olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Bu sırada polis de zanlının üzerinden çıkan kanlı çorap, kesici alet, tornavida ve diğer malzemeleri inceledi. Zanlı ilk müdahalenin ardından güçlükle apartman boşluğundan çıkartıldı. Dar pencereden sedye ile geçirilen Mehmet İyibekler, ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Hırsızlık teşebbüsünde bulunurken, tırmandığı demirlerden düşerek yaralanan Mehmet İyibekler'in sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, 17 ayrı hırsızlıktan sabıkasının bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam