18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm Ve Sanat Festivali

Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında sanatçılar Mehmet Erdem ve Ebru Gündeş konser verdi. 

Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında sanatçılar Mehmet Erdem ve Ebru Gündeş konser verdi. Manavgat Stadyumu'nda gerçekleştirilen konserde sahneye ilk olarak Mehmet Erdem çıktı. Erdem, seslendirdiği şarkılarla coşkulu anlar yaşattı. Erdem'den sonra sahneyi alan Ebru Gündeş, sahneye elleriyle kalp işareti yaparak çıktı. Her gittiği yerde ve konserde insanların kendisini kalp işareti ile karşılamalarını isteyen Gündeş, "Kalbe çalışıyoruz, şarkılarımızla kalbe dokunuyoruz" dedi. Küçük hayranlarını sahneye davet eden Gündeş, onlarla sohbet etti. Konser sonrası Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her iki sanatçıya çiçek ve plaket verdi. Festival kapsamında Kutsi, Gülşen, Edip Akbayram ve Volkan Konak da ilçede konser verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: