18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm Ve Sanat Festivali

Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Anadolu Ateşi Dans Grubu grubu gösteri yaptı, Kutsi ve Gülşen konser verdi.

Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Anadolu Ateşi Dans Grubu grubu gösteri yaptı, Kutsi ve Gülşen konser verdi. Manavgat Stadyumu'nda gerçekleştirilen festivalde ilk olarak Anadolu Ateşi sahne aldı. Anadolu Ateşi'nin gösterisinin ardından sahneye çıkan Kutsi, eski ve yeni şarkısını seslendirdi Daha sonra sahne alan Gülşen, şarkılarıyla kalabalığa coşkulu anlar yaşattı. Konserin ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Anadolu Ateşi Dans Grubu üyeleri, Kutsi ve Gülşen'e çiçek ve plaket verdi. Festival kapsamında bugün Edip Akbayram ve Volkan Konak konser verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: