18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü

Tekirdağ'da 2 paramotor pilotu şehitlerin anısına uçtu.

Tekirdağ'da 2 paramotor pilotu şehitlerin anısına uçtu.

Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü (TEDOHAVK) üyesi 2 paramotor pilotu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla paramotorları ile uçarak, havada Türk bayrağı açtı.

Uçuşun ardından TEDOHAVK Başkan Yardımcısı Arslan Hamza Algül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferini kutlamak ve şehitleri anmak amacıyla uçtuklarını söyledi.

Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin şanlı mücadelesini anlattığını belirten Algül, "Türk bayrağımızı şehitlerimiz, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına şehrimizin üzerinde dalgalandırmak suretiyle bugün bu etkinliği yaptık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: