18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Aydın, mesajında, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk ulusunun neleri başarabileceğinin en güzel kanıtı olan Çanakkale Zaferi’nin, sadece geçmişin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğimizin güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da milletin hissiyatında son derece önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Ülkenin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşama, milli çıkarların savunulması ve vatana hizmet etmek için canlarını feda eden şehitlerin milletin gönlünde daimi yerini aldığını ifade eden Prof. Dr. Davut Aydın “Anadolu Üniversitesi olarak, Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle şükran ve rahmetle anıyoruz” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: