18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü

Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle...

Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam mesajında,"Aziz milletimizin binlerce şehit vererek elde ettiği zaferin simgesi olan 18 Mart tarihi, vatan topraklarını koruma ve savunma, vatan uğrunda çekinmeden canlarını ortaya koyan şehitlerimizi anma adına önemli bir gündür. Bu zafer milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklarından birisidir” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Türk milletinin bu mücadele sonunda birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini bir kez daha dünyaya ilan ettiğini kaydeden Sağlam, ülkenin dört bir köşesinden gelerek aynı duygu ve düşünce etrafında birleşerek millet olma bilincine erişmek için hep beraber bir direniş gösterdiğini bildirdi. Sağlam mesajında şunları kaydetti:

”Bizlere düşen görev, hep birlikte el ele vererek canımızı kanımızı feda ederek kazandığımız bu vatanı korumak, bu kutsal emanete sahip çıkmaktır. Aziz vatanımızda bağımsız bir hayat sürdürebilmemize imkan sağlayan insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk askeri, Türk polisi ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız milletimizin haklı gurur kaynağıdır. Bu duygularla vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: