18 Mart Çanakkale Zaferi’nin98. Yıl Dönümü

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Belediye Başkanı Fikret Albayrak 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin inanç, azim ve...

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Belediye Başkanı Fikret Albayrak 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihi olduğunu söyledi.

Başkan Albayrak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zaferle sonuçlanan Çanakkale Deniz Savaşları, daha sonra gerçekleşen kara savaşlarının da başarıya ulaşmasında çok önemli bir etken olmuştur. Aziz şehitlerimiz, bu ülke için canlarını vererek vatan sevgisinin ne olduğunu, bağımsızlığın, özgürlüğün ne kadar yüce değerler içerdiğini, gelecek nesillere ve tarihe apaçık yazmışlardır. Dünya’da eşsiz bir zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Çanakkale Zaferimizin 98. yılını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: