18 Mart Şehitler Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bozkurt, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin eşsiz destanları arasında yer aldığını belirtti.

Çanakkale Savaşı'nın 1. Dünya Savaşı'nın en kritik aşaması olduğunu ifade eden Bozkurt, savaşın sonucunun da Türk milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirdiğini kaydetti.

Bozkurt, bu savaşta tüm dünyanın Türk milletinin kahramanlığını, cesaretini ve kararlılığını gördüğünu vurguladığı mesajında, "Çanakkale Zaferi, sıradan bir destan değildir. Bitti, yok oldu sanılan bir millet bu zaferle yeniden şahlandı. Çanakkale Zaferi sadece Türkiye için değil, dünya açısından da önemli bir destan. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: