18 Mart Şehitleri Anma Günü

Bayburt'ta "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla tören düzenlendi.

Bayburt'ta "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla tören düzenlendi.

İmaret Tepesi Şehitliği'ndeki törende, Vali Hasan İpek, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ile Şahit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu, Şehitlik Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, İhtiram Mangasının saygı atışı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde Bayburt Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programda ise Tarih Öğretmeni Mehmet Güven, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerinin şiir okuduğu ve "Şehitlik" konulu sinevizyon gösterisi gerçekleştirilen programda, 18 Mart Şehitler Günü konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Program, öğrencilerin "Birlikte Türkiye'yiz" konulu oratoryo gösterisi ile sona erdi.

Muhabir: Abdulkadir Nişancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: