18 Mart Şehitleri Anma Günü

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Turhan, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin bir adanmışlığın, vatan, millet ve din aşkına anadan, yardan vazgeçmenin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirtti.

Çanakkale'de mücadele ederken şehit, gazi olan ecdadın tarihe altın harflerle "Çanakkale Geçilmez" yazdırdığını ifade eden Turhan, şunları kaydetti:

"Çanakkale, İslam'ı, manevi değerlerimizi ve vatanımızı yok etmek isteyenlere karşı, kalbi iman nuruyla dolu Müslüman Türk milletinin mücadelesine şahit olmuştur. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: