18 Mart Şehitleri Anma Günü

Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Azcan, mesajında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin, dünya tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ve tarihe altın harflerle yazıldığını belirtti. Bu zaferin, milletin azim ve kararlılıkla gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı'nın, ilk meşalelerinin yakıldığı bir başlangıç günü olduğunu vurgulayan Azcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan güzel yurdumuzu ve cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak temel sorumluluğumuzdur. Dileğimiz, savaşların sona erdiği, ulusların huzur içinde bir arada yaşayacakları barış dolu bir dünyanın temellerinin atılmasıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: