18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl Dönümü

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda, Türk milletinin şanlı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümünü coşkuyla, heyecanla ve gururla kutladığını belirtti.

Osmanlı'nın son zaferi, İstiklal Harbi'nin de habercisi olan Çanakkale Zaferi'nin, ecdadın kanı ve canıyla Çanakkale'yi geçilmez yaptığı erişilmez bir destan olduğunu ifade eden Arslan ve Kılıç, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çanakkale Zaferi, iman ve vatan aşkıyla, birleşik süper güce karşı elde edilen bir inanç zaferidir. Birlik ve beraberlik ruhunun cisme büründüğü Çanakkale Destanı, kahraman şehitlerimizden ve gazilerimizden aziz bir hatıradır. Bu ulvi hatırayı dünya durdukça gururla yad edeceğiz. Çanakkale'de yurdumuzun dört bir yanından olduğu gibi, Kars'tan da pek çok şehidimiz vardır. Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bu anlamlı günde rahmetle ve minnetle anıyoruz."

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: