18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıl Dönümü

MANİSA (AA) - Manisa Belediyesince, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

MANİSA - Manisa Belediyesince, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şeyh Fenari Camisi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Çanakkale Şehitlerine Saygı korteji düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda havai fişek gösterisinin ardından TRT ses sanatçılarınca "Çanakkale Zaferi" konseri gerçekleştirildi. Magnesia Kıvılcımları Çocuk Dans Topluluğu'nun "Saltanattan Cumhuriyet'e Çocuklar" gösterisiyle etkinlikler sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: