18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yılı

SİİRT (AA) - Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolaysıyla Mevlid-i Şerif okundu.

Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolaysıyla Mevlid-i Şerif okundu. Siirt Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde düzenlenen programda, İl Müftüsü Faruk Arvas, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yılı etkinlikleri kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan 250 bin şehit için 250 bin hatim kampanyasına bin 862 hatim okunarak destek verildiğini söyledi. Şehitler için okunan 250 bin hatimin Diyanet İşleri Başkanlığınca 18 Mart günü topluca duası okunacağını ifade eden Arvas, "Ebediyete intikal etmiş şehitler için mevlit ve okunan bin 862 hatim programını organize ettik. Bu manada tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz" dedi. Programda, cami çıkışında Kızılay ekipleri tarafından lokum ikram edildi. Mevlide Vali Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: