18 Temmuz Stadyumu Yeni Sezona Hazırlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Açık Sahalar Şube Müdürü Tevfik Gür, Düzce Gençlik...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Açık Sahalar Şube Müdürü Tevfik Gür, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumunda incelemelerde bulundu. Gür, 18 Temmuz Stadyumunun ilaçlandığını ve yeni sezona çok güzel bir stat olarak sporseverleri karşılayacağını ifade etti.

Düzce 18 Temmuz Stadyumu, yeni sezonda tüm sporseverleri karşılayacak. Düzce’nin tek stadyumu olan ve 1 sene içinde tamamen yenilenerek maraton tribünü inşa edilen 18 Temmuz Stadyumunun çiminde son çalışmalar yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Açık Sahalar Şube Müdürü Tevfik Gür, Düzce 18 Temmuz Stadyumunun ilaçlanarak çimlerin daha da sıklaşmasının sağlanması gerektiğini ifade ederek, “Düzce’deki stadyum hassasiyetini anlayabiliyorum. Ancak bu sahada şu anda ilaçlama çalışması gerçekleştiriliyor. Bu çalışma ile çimin daha sık ve sağlıklı çıkması sağlanacak. Ayrıca çimin oturması için de zaman alması gerekiyor. Düzceliler biraz daha bekleyerek önümüzdeki 10 sene içinde hiçbir sorun yaşayamayacak bir stadyuma kavuşacak. Ancak çimin ilaçlanması ve oturması beklenmez ise yapılan yatırım boşa gider ve Düzceliler 18 Temmuz Stadyumunda çamur deryası içinde takımlarını seyreder” ifadelerini kullanarak Düzcelileri sabırlı olmaya çağırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: