18 yaşında kendi denizaltısını yaptı

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen 18 yaşındaki Justin Beckerman kendine tek kişilik denizaltı yaptı.

Küçüklüğünden beri icatlar beri modifikasyonlar üzerinde çalışan Beckerman, denizaltı için lağım borusu ve hurda parçalardan yararlanmış.
18 yaşındaki Justin Beckerman beklediğiniz lise öğrencilerinden biraz farklı. Küçüklüğünden beri hayalini kurduğu kendi denizaltısına sahip olma fikrini sonunda gerçekleştirdi. Amerika’nın New Jersey kentinde yaşayan Beckerman 1 aylık tasarım ve 5 aylık üretim sürecinin sonunda denizaltıyı üretmeyi başardı. Justin Beckerman’ın denizaltısı 30 metre derinliğe dalabiliyor.
Sürücü ehliyetini aldığından beri otomobili üzerinde de çeşitli icatlar ve araçlar deneyen Beckerman, 12 yaşındayken Cleaning Car adını verdiği araç içini otomatik olarak süpüren elektrik süpürgesi üretmiş. 14 yaşına geldiğinde ise yakın çekim videoları izlemek için özel bir kask üreten Beckerman’ın son projesi ise denizaltı oldu.
Denizaltıyı üretirken lağım borusu, beyaz balast tankı, eski kola makinesinden çıkarılan regülatör ve valfler, 3 batarya, korna, radyo ve ultra parlak flaş ışıkları kullanan Justin Beckerman, denizaltıyı üretmek için 1000 dolar masraf yapmış.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/112143/beyaz-nexus-resmiyet-kazandi/)