18 yaşındaki gelin, 17'lik eşini bıçakladı

Eskişehir'de oturan 18 yaşındaki Gamze B., 3 ay önce evlendiği eşi, 17 yaşındaki Musa B.'yi evde çıkan tartışmada bıçakla kasığından yaraladı.

Olay, bugün Çankaya Mahallesi Göçmen Evleri 19'uncu Blok'ta bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Musa B. ile Gamze B. arasında ayrı eve taşınma konusunda tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Gamze B. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini kasığından yaraladı. Ağır yaralanan Musa B. 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gamze B. haber verilmesi üzerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Eşi tarafından bıçaklanan Musa B.'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. İkilinin 7 ay önce evlenmek amacıyla kaçtıkları, 2 Şubat 2010 tarihinde ailelerinin rızası ile evlendikleri bildirildi. Çiftin daha önce Musa B.'nin babasının evinde kaldığı ve geçen ay ayrı eve taşındıkları belirtildi.

Reklam
Reklam

Kendisinin babası Fuat B.’ye ait beyaz eşya satan işyerinde çalıştığını anlatan yaralı Musa B. polislere, ayrı eve taşındıkları için eşiyle tartıştıklarını söyledi. Bostancı, “Babamın yanında çalışıyordum. Ayrı eve taşındığımız için eşim evde yalnız kalmıştı. Eşimi çok seviyor ve herkesten kıskanıyordum. Onun için liseyi bıraktım. Sabahleyin ayrı eve taşındığımız için eşimle aramızda tartışma çıktı. İkimizin de sinirleri boşaldı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gözaltına alınan Gamze B.'nin sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

DHA