18 Yıl Sonra Açılan İş Yeri

Malatya’da, kayısıdan doğal kozmetik ürünler üreten Doğacı, ilk iş yerinin açılışını törenle gerçekleştirdi.1995 yılından beri...

Malatya’da, kayısıdan doğal kozmetik ürünler üreten Doğacı, ilk iş yerinin açılışını törenle gerçekleştirdi.

1995 yılından beri işletmesinde kayısıdan doğal kozmetik ürünler üreten Doğacı, Fuzuli Caddesi’nde satış işyerini açtı.

Açılışta konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, kayısıdan yan ürünler yapılmaması nedeniyle yıllardır şikayet edildiğini ancak ürün çeşitlendirmesinin az olduğunu vurguladı.

Kayısı Tanıtım Grubu’nda Japonya ve Çin seyahati ile gelişmeler sağlanması için çaba göstereceğini belirten Öz, “18 yıl önce kayısıdan doğal kozmetik üreten Murat kardeşimizin, şimdi satış noktası açması kayısımız adına önemli bir gelişmedir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, ülkelerin kalkınmasında markaların önemli olduğuna dikkat çekip, “Marka da kolay üretilmiyor. Murat kardeşimiz 1995’de üretime başladı ve yıl 2013 yeni satış yerini açıyor” dedi.

İşyeri sahibi Murat Özdem de, 1995 yılından beri üretimini yaptıkları kayısılı Doğal Güzellik ürünlerini birçok il ve hatta yurt dışına gönderdiklerini ifade ederek, ilk tanıtım iş yerini açmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Dersimize iyi çalıştık ve kayısıdan birçok kozmetik ürünü 1995’den beri üretiyoruz” diyen Özdem, “Sıfırdan başladık. İşimizi sevdik ve benimsedik. Bugünlere geldik. Sevgimizi de katıp, ortaya güzel ürünler çıkardık” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra dua eşliğinde, kurdele ve yaş pasta kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: