180 Km’lik Esetap Cumhuriyet Kupası yarışları tamamlandı

Eskişehir’de yapılan ‘Esetap Cup Cumhuriyet Kupası’ yarışları 3 günlük zorlu maratonun ardından tamamlandı. 30 sporcunun...

Eskişehir’de yapılan ‘Esetap Cup Cumhuriyet Kupası’ yarışları 3 günlük zorlu maratonun ardından tamamlandı. 30 sporcunun katıldığı yarışmada 2 kişilik takımlar halinde yarışan ekipler; bisiklet, kano ve trekking etaplarından oluşan 180 km’lik parkuru geride bıraktı. Yarışma sonunda birinciliği Twoem takımı alırken, Sonunda takımı ikinci, Sıkıysa Yakala takımı ise üçüncü oldu.
Etap inşaatın ana sponsorluğunda, Eskişehir Valiliği, Kızılay İl Başkanlığı ve Odunpazarı Belediyesinin desteğinde gerçekleştirilen, Esetap Cup Cumhuriyet Kupası Macera Yarışıları sona erdi. Yarışmaya 6’sı kadın olmak üzere 30 yarışmacı katıldı. 2’şer kişiden oluşan takımlar 3 gün boyunca, bisiklet, kano, ve trekking etaplarından oluşan 180 kilometrelik bir parkurda yarıştı. Hava sıcaklığının geceleri -5 dereceye kadar düştüğü bir ortamda yarışmacılar soğukla da mücadele ederek ciddi bir sınav verdi. Yarışmacıların yaş ortalamasının 36 olduğu mücadelede en genç yarışmacı 20, en tecrübeli ise 61 yaşında yarışmacı 35 yaşındaki oğlu ile beraber katıldı.
Odunpazarı Belediyesi Sahne ve Gösteri Sanatları Merkezi Mehteran Takımının gerçekleştirdiği konserin ardından, yarışmada dereceye giren takımlara madalya ve kupaları ile sponsor ödülleri verildi. Yarışma sonunda birinciliği Twoem takımı alırken, Sonunda Takımı ikinci, Sıkıysa Yakala takımı ise üçüncü oldu. Mıks Takım derecelerinde ise Sonunda Takımı birinci, Combat Divers 1 Takımı ikinci ve Combat Divers 2 Takımı ise üçüncü ve Eskişehir takımı olan Esbike takımı ise dördüncü oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz