19 Eylül Gaziler Günü

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, 19 Eylül Gaziler günü sebebiyle...

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, 19 Eylül Gaziler günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Uğur mesajında, büyük bir fedakârlık ve feragat timsali olan gazilerin millet nezdinde hak ettiği değeri görmüş olsa da devlet nezdinde bugün hale o değeri görmediğini belirtti. 90 yıl önce şanlı Türk Askeri'nin canıyla, kanıyla kurtardığı bu vatanın kahraman evlatlarının bugün terör lanetinin namertçe kurduğu tuzaklarla, pusularla şehit edildiğini ve gazi olduğunu kaydeden Uğur, “90 yıldır verilen mücadelenin aynı kararlılıkla olmasına rağmen alınmayan önlemler, pas geçilen konular ve teröre yataklık eden siyasi organlara karşı tavır sergileyemeyen siyasilerce karmaşık bir hal alan bu durum vatan evlatlarının canına kastederken milletin de yüreğindeki sevgiye kastetmektedir. Devletin başındaki siyasi iradenin, şehit yakınları ve gazilerimize verdiği iftar yemekleri dışında göze gözükmeyen, avuç doldurmayan girişimleri bu devlet uğruna mücadele vermiş gazilerimize savaşta değil sulh anında atılmış bir kurşun olarak bilinmektedir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: