19 Eylül Gaziler Günü

GAZİANTEP (AA) - Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Erdoğan Militvekili Erdoğan da tarih boyunca bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şartta taviz vermeyen Türk milletinin varlığını, şehit ve gazilerinin vermiş olduğu mücadelelerle tüm dünyaya ispat ettiğini kaydetti. Gazilerin her aşaması gerçek bir kahramanlık destanı olan Milli Mücadele sırasında vatanı ve milleti uğruna düşman güçleriyle savaşarak düşmanı bu kutsal topraklardan attığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Şehitlerimize ve gazilerimize gerekli saygı ve önemi göstermek hepimizin üzerine düşen bir borçtur. Bu hassasiyetimizi bundan sonra gelecek kuşaklara da aktarmamız bizlerin öncelikli görevidir. Bu vesileyle, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıklarıyla her zaman gurur kaynağımız olan gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz