19 Eylül Gaziler Günü, Akçaabat'ta Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Akçaabat'ta düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, Akçaabat'ta düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Teğmen Volkan Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Türk vatanını üstün bir cesaret ve feragat örneği gösterip, hayatını ortaya koyan aziz şehitlere minnet borçlu olunduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, kahraman gazilerin kahramanlık destanlarıyla yükseldiğini ifade eden Özdemir, "Bu günde onların gösterdiği emsalsiz mücadeleden aldığımız manevi güçle barış ve huzur içerisinde yaşamaktayız. Mazisi kahramanlıkla dolu Türk Silahlı Kuvvetleri, kahraman gazilerimizin bıraktığı zafer meşalesini daha da yükseklere taşıyarak, kendisine verilen her türlü görevi başarı ile yerine getirmeye devam edecektir" dedi.

Tören, öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Derviş Altuntaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: