19 Eylül Gaziler Günü, İkizdere'de Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, İkizdere'de düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, İkizdere'de düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine, Kaymakam Abdil Koç, Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Jandarma Komutanı Üsteğmen Seçkin Tarakçı, Emniyet Amiri Fatih Fidan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Komutanlığında görevli Çavuş Doğan Tekin, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın seslendirilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Atatürk'ün gazi unvanını aldığı 19 Eylül gününün, Gaziler Günü olarak kutlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Koç, Kıbrıs gazileri İhsan Yazıcı, Mehmet Salih Zehir ile Tahsin Taş'a çeşitli hediyeler verdi.

Şehit ve gazileri hatırlamanın güzel olduğunu ifade eden Koç, "Varlığımızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. İlçemizde 10 Kıbrıs, 4 Kore gazisi var. Biz her sıkıntıları olduğunda gazilerimizin yanındayız. Gazilerimize minnet borçluyuz, onları unutmamız mümkün değil" diye konuştu.

Muhabir: İsmet Kösoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: