19 Eylül Stadı Kayserispor Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig’de Orduspor’un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadı, 17 Eylül 2012 Pazartesi akşamı...

Spor Toto Süper Lig’de Orduspor’un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadı, 17 Eylül 2012 Pazartesi akşamı oynanacak Kayserispor maçına hazır hale getirildi.

2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından hemen bakıma alınan ve tüm alt yapısı değiştirilen ve Avrupai şartlarda çimlendirilen 19 Eylül Stadı'ndaki çalışmalar tamamlandı. Rulo çimin kullanıldığı statta, yedek kulübeleri yenilendi. Yağmur kanalları yeniden inşa edilirken protokol ve basın locaları da gözden geçirildi.

Ordu Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Yılmaz, 19 Eylül Stadı'ndaki tüm çalışmaların tamamlandığını belirterek, “Statta şu an hiçbir sıkıntı yok. Kayserispor maçıyla birlikte Orduspor taraftarları statlarına girebilecekler. Bugüne kadar çalışmalar için 1 milyon 100 bin lira harcandı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: