19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, milletimiz ve tarihimiz için bir dönüm noktasıdır"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, milletimiz ve tarihimiz için bir dönüm noktasıdır" dedi.

Gürşan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, milli uyanışın sembolü olan 19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Atatürk'ün, istiklal mücadelesinin meşalesini tutuşturmak için Samsun'a ayak bastığı anlamlı bir gün olduğunu bildirdi.

Bu anlamlı gün ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin Türk gençlerine emanet edildiğini belirten Gürşan şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, milletimiz ve tarihimiz için bir dönüm noktasıdır. Bugün Türk milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. Bu anlamlı günün gençlerimize armağan edilmesi de bir o kadar anlamlıdır. Ülkemizi yükseklere taşıyacak, tüm dünyada Türkiye'nin adından başarıyla söz ettirecek olanlar, bizlerden bayrağı devralacak gençlerimizdir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: