19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Türkiye'nin geleceğinin, milli değerlerine sahip çıkmasını bilen, iyi yetişmiş, sorunlarını akıl ve bilimle çözen

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Türkiye'nin geleceğinin, milli değerlerine sahip çıkmasını bilen, iyi yetişmiş, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini belirtti.

Zeybekci, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs'ın, Türk ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın ötesinde önemli anlamlar taşıdığını ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 93. yılının kutlandığını hatırlatan Zeybekci, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Dünya çapında Gazi Mustafa Kemal gibi bir lider çıkartan bu toplum, çeşitli güçlük, zorluk ve badireler atlatarak bugünlere gelmiştir. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı 19 Mayıs, Türk ulusunun da uyanışı olmuştur. Türk gençliği, içeride ve dışarıda vatan topraklarımız üzerinde hesap yapanlara, ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanlara dün olduğu gibi bugün ve yarın da gereken cevabı verecektir. Türk gençliği, ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarları, Türkiye'nin yarınlara en iyi şekilde hazırlanabilmesinin güvencesidir. Geleceğin Türkiye'si milli değerlerine sahip çıkmasını bilen, iyi eğitilmiş, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerimizle şekillenecektir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: