19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "19 Mayıs, çocuklara, gençlere, kadınlara değer veren Mustafa Kemal Atatürk'ün isteği üzerine bayram olarak kutlanan

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "19 Mayıs, çocuklara, gençlere, kadınlara değer veren Mustafa Kemal Atatürk'ün isteği üzerine bayram olarak kutlanan önemli günlerimizden birisidir" dedi.

Akdemir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 19 Mayısın Türk gençliğine armağan edilen en güzel bayramlardan biri olduğunu belirtti.

Türk Milleti'nin en güzel günlerinden biri olan ve Büyük Önder Atatürk ile sembolleştirdiği kahramanlık destanlarının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihinin, bağımsızlık ve özgürlüğün en güzel bir şekilde ortaya çıkarıldığı gün olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Akdemir, şunları kaydetti:

"19 Mayıs, çocuklara, gençlere, kadınlara değer veren Mustafa Kemal Atatürk'ün isteği üzerine bayram olarak kutlanan önemli günlerimizden birisidir. Her yandan düşmanlarca kuşatılmış ve bütün teçhizatları ellerinden alınmış bir milletin, vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adıdır. Ulu Önder Atatürk, Türk gençliğine her zaman güvenmiştir. Bizler de, geçliğimize güveniyor, gençlerimizi zenginliğimiz ve istikbalimiz olarak görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Ama ve Gençlik Spor Bayramını kutluyorum"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: