19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Edirne Şube Başkanı Mine Hepgüllü, "19 Mayıs, yeniden uyanış, diriliş günüdür" dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Edirne Şube Başkanı Mine Hepgüllü, "19 Mayıs, yeniden uyanış, diriliş günüdür" dedi.

Mine Hepgüllü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 93. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andıklarını belirtti.

Hepgüllü, Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'un Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, geleceğimizin güvencesi, kaynağımız sizlersiniz. Yarınlar sizin. Atatürkçülük Bayrağını, daha yükseklere çıkarmak, tam bağımsızlık, özgürlük, ulusal egemenlik ve aydınlanma atılımını güçlendirmek sizlerin elinde. Sizlere ve hepimize düşen en büyük görev, Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i, anlamak ve anlatmak, değerlerini koruyarak, Atatürkçü düşünceyi benimseyerek, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: