19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, geleceğin teminatı gençlerin sevgi ve heyecanla ülkenin kalkınmasına katkı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, geleceğin teminatı gençlerin sevgi ve heyecanla ülkenin kalkınmasına katkı verecek en değerli varlıklar olduğunu bildirdi.

Kösemusul, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs'ın tarih boyunca esareti değil, özgürlüğü benimsemiş olan milletin geldiği noktanın başlangıcı ve tarih boyunca hep en yukarıda tutulan bağımsızlık sevdasının yansıması olduğunu belirtti.

Yıllar önce yeniden ateşlenen "bağımsızlık meşalesi"nin ekonomide, siyasette, kültürde her alana ışık tuttuğunu ifade eden Kösemusul, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu bayram diğer bayramlarımız gibi birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği ve bir milletin beraberlikle kazandığı zaferleri hatırlatmak anlamında da çok önemlidir. Bu konuda en büyük enerji kaynağımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, içlerinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en değerli varlıklarımızdır. Gençlerimize düşen en büyük görev ise bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir.

Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz