19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Türkiye'nin genç potansiyeliyle ve kalkınma atılımlarıyla yüzyıla damgasını vuracağına olan inancının tam olduğunu bildirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Türkiye'nin genç potansiyeliyle ve kalkınma atılımlarıyla yüzyıla damgasını vuracağına olan inancının tam olduğunu bildirdi.

Ürün, yaptığı yazılı açıklamada, milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs'ın Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edilmesinin öneminin büyük olduğunu kaydetti.

Modern ve güçlü bir Türkiye'nin emin adımlarla geleceğe yürümesinde en büyük sorumluluğu gençlerin üstlendiğini belirten Ürün, şunları ifadet etti:

"Türkiye, başta Avrupa olmak üzere yaşlanan dünya coğrafyaları içinde genç nüfusu ve son 10 yıldır gerçekleştirdiği kalkınma atılımlarıyla 21. yüzyıla damgasını vuracaktır. Bağımsızlık savaşının ardından yapılması gereken Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmaktır. İşte tam da bu noktada toplumun tüm kesimlerine olduğu kadar Türk gençliğine de büyük bir görev düşmektedir. Hükümetimiz ve partimiz ülkemizin standartlarını yükseltmek, demokrasimizi daha da güçlendirmek ve ülke olarak gücümüzü en üst seviyeye taşımak için gece gündüz demeden çaba sarf etmektedir. AK Parti, Türk milletinin gücüne ve potansiyeline inanmaktadır. Genç potansiyelimizle ve kalkınma atılımlarıyla Türkiye'nin yüzyıla damgasını vuracağına olan inancım tamdır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: