19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Türk ulusunu aydınlık yarınlara taşıyacak en önemli gücün, geleceğin teminatı olan Türk

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Türk ulusunu aydınlık yarınlara taşıyacak en önemli gücün, geleceğin teminatı olan Türk gençliği olduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, gençleri bilgili, donanımlı, araştıran, üreten, demokratik değerlere bağlı, hoşgörülü ve duyarlı bireyler olarak yetiştirme çabasında olduklarını ve gençliğe güvendiklerini kaydetti.

Türk gençliğinin Atatürk'ün izinde yorulmadan ve azimle yürüyeceğini belirten Prof. Dr. Aydın, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Ulusumuzu aydınlık yarınlara taşıyacak en önemli güç, geleceğimizin teminatı olan Türk gençliğidir. Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: