19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gürkan, mesajında, 19 Mayıs'ın milletin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun ufuklarında aydınlık geleceğe ilk meşalenin yakıldığı gün olduğunu kaydetti.

Milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs'ın Türk gençliğine bayram olarak armağan edildiğini belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Gençlik bir milletin geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Gençler, taşıdıkları azim ve heyecanla ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacak en değerli varlıklardır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: