19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

Cumhuriyet Halk Partisi Didim Gençlik Kolları üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleriyle ilgili düzenlemeyi protesto

Cumhuriyet Halk Partisi Didim Gençlik Kolları üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleriyle ilgili düzenlemeyi protesto etti.

Gece 24.00'den sabah 09.00'a kadar Didim Belediye Kültür Park Atatürk Anıtı önünde nöbet tutan CHP Didim İlçe Gençlik Kolları üyeleri, basın açıklaması yaptı.

CHP Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burçin Uzunkaya, 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti için çok önemli olduğunu belirtti.

CHP Didim İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali İhsan Şahin ise 19 Mayıs anısına 19 kişi ile nöbet tuttuklarını belirterek, "Canlı bir gece geçirdik. 19 Mayıs'ı unutturmamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız ve yapılacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz