19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Atatürk'ün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam eden gençlerin yaktığı çağdaşlık meşalesinin Ankara'da hiç sönmeyeceğini bildirdi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Atatürk'ün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam eden gençlerin yaktığı çağdaşlık meşalesinin Ankara'da hiç sönmeyeceğini bildirdi.

Vali Yüksel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ankaralı gençlerin sürdürülebilir bir başarının mutlak ve yegane yolunun, bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla elde edilebileceğine inandıklarını belirtti.

Bu inanç ve heyecan içerisindeki gençlerin, kalkınma çabalarını arttırarak, dünyayla her alanda yarışmada kararlı olduğuna işaret eden Yüksel, "Yeni yüzyıl şartları içerisinde dünya gerçeklerini, medeni ihtiyaçlarını ve küresel rekabeti aklın icapları içerisinde algılayan, gururumuz ve umudumuz Ankaralı gençlerimiz, dünyanın bütün başarılarını hak etmektedir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gençlerin, Atatürk'ün aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam edeceklerini vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

"Gençlerin, yaktığı çağdaşlık meşalesi Ankara'da hiç sönmeyecektir. Türkiye Cumhuriyet Devleti, yılmaz bekçileri olan gençlerimizin aydınlık zihinleri, vefakar sineleri ve engin vatan-millet sevgileriyle sonsuza kadar var olacaktır. Ankaralı gençlerimizin Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."

Muhabir: Betül Rümeysa Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: