19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yüksekova'dan Samsun'a gelen bir grup öğrenci için kent gezisi düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yüksekova'dan Samsun'a gelen bir grup öğrenci için kent gezisi düzenlendi. Hakkari ve Samsun Valilikleri ile Garnizon Komutanlığı'nın ortaklığında hazırlanan "Kardeşler El Ele" Projesi kapsamında Samsun'a gelen öğrencilere kentin tarihi ve turistlik yerleri gezdirildi. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Orta Öğretim Şubesi'nde görevli Fatih Kurt'un rehberlik ettiği öğrenciler, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni de gezdi. Programla ilgili bilgi veren Kurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir grup öğrencinin Yüksekova'dan Samsun'a davet edildiğini belirtti. Manisa'nın Soma ilçesindeki maden kazası nedeniyle etkinliklerin iptal edildiğini, bunun üzerine misafir öğrencilere kentin tarihi ve turistlik yerlerinin gezdirildiğini ifade eden Kurt, projeye katkı sunun herkese teşekkür ettiklerini kaydetti. Misafir öğrenciler ise Samsun'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını, kendilerine bu imkanı sunan Hakkari ve Samsun Valilikleri ile Garnizon Komutanlığı yetkililerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: