19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı Kutluyoruz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Uşak'ın Eşme ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Uşak'ın Eşme ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Kutlamalar, Cumhuriyet Alanı'ndaki Atatürk Anıtı'na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Necati Acar, konuşmasında, kutlamaların çeşitli spor dalları ve aktivitelerle hafta boyunca devam edeceğini belirtti. Törende çeşitli spor dallarında ödül kazanan öğrencilere verilmesi planlanan ödül, başlayan yağış nedeniyle ertelendi.

Reklam
Reklam

Törene, Eşme Kaymakamı Faruk Ekiz, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Oğuzhan Özalp, Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Milli Eğitim İlçe Müdürü Erhan Ertem, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından vatandaşlara karanfil ve spor şapkası dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: