19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nı Kutluyoruz-Rize Belediye Başkanı Bakırcı, Gençlerle Birlikte Yüzdü

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle birlikte denize girdi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle birlikte denize girdi.

Bakırcı, beraberindeki bir grup gençle birlikte belediyeye ait yatla sahilden denize açıldı. Bakırcı ve beraberindekiler, denize girerek yaklaşık yarım saat yüzdü.

Her yıl 19 Mayıs'ta denize girdiğini belirten Bakırcı, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Rize'de deniz sezonunu açıyoruz. Su gayet iyi, kimseyi rahatsız etmeyecek ısıda" dedi.

Bakırcı, sahilde denize girilecek alanın pek fazla olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bu yıl eksiklikleri gidermek için çalışma yapıyoruz. Sahilde plaj ve denize rahat girilebilecek alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Denizi kullanmayan bir il durumundayız. Sahilin büyük bölümü kanallar nedeniyle kullanılmayacak durumdaydı. Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte düzenli kontrol ediyoruz. Rize sahilinde denize girmekte artık bir sıkıntı yok."

Bakırcı, Rize'de bir çok gencin denizle barışık olmadığını, gençlerin yüzme bilmediğini de kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: