19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı'na Doğru

Vali Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kentte sadece çelenk sunma töreni yapılacağını bildirdi.

Vali Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kentte sadece çelenk sunma töreni yapılacağını bildirdi. Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, Soma'daki maden faciası nedeni ile kutlamaların iptal edildiğini belirtti. Vali Aksoy, şunları kaydetti: "15 Mayıs 2014 tarih ve 29001 sayılı resmi gazetede yayınlanan 2014/7 Nolu genelgede, '13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı faciası nedeniyle, Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma şeklinde icra edilmesi, diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür' denilmektedir. Bu nedenle ilgili genelge gereğince ilimizde yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni yapılacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: