19 Mayıs Gençlik Trap Atış Etkinliği

Kaynarca Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Başkanı Muharrem Çelebi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında

Kaynarca Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Başkanı Muharrem Çelebi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Gençler Arası Trap Atış Müsabakası" düzenleyeceklerini söyledi.

Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaynarcalı gençleri müsabakalara katılmaya davet ederek, müsabakanın 14 Mayıs Salı günü 13.30'da Kaynarca Reisler Göleti'nde yapılacağını anlattı.

Etkinlikte dereceye girenlere günün anısına kupa verileceğini ifade eden Çelebi, "Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğimizle gençlerimize hoşça zaman geçirmeyi ve doğa sevgisi kazandırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca 26 Mayıs'ta da geleneksel hale getirdiğimiz, bu yıl 3'üncüsünü yapacağımız Avcı Bayramı Atış Şöleni'ni gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sedat Balta / Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: