19 Mayıs Ilçesinde Organik Tarım Müzesi Açıldı

19 Mayıs ilçesinde, Ziraat Yüksek Mühendisi Yalçın Engiz Organik Tarım Müzesi açıldı.

19 Mayıs ilçesinde, Ziraat Yüksek Mühendisi Yalçın Engiz Organik Tarım Müzesi açıldı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Yalçın Engiz, müzenin açılışında yaptığı konuşmada, Ondokuz Mayıs Üniversitesi işbirliğiyle, yerli ve yabancı uzmanların katılacağı seminerler düzenleyeceklerini söyledi.

Topraktan para kazanmak isteyenlere rehberlik edeceklerini vurgulayan Engiz, "Devlet zaten yardımını yapıyor, biz sadece burada onlarla sohbet edeceğiz, burada müteşebbislere topraktan para kazanmayı öğreteceğiz. Mademki toprakla uğraşıyorlar, 'bunu organik olarak yapın' diyeceğiz. Çünkü dünyada organik ürünlere ilgi her geçen gün daha da artıyor, ülkemizin toprakları da böyle bir potansiyele sahip" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından müzenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekici, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Seyit Ahmet Uncu / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: